Deep in Dead Space

EvE Online! Exploration, PvP, OMG WTF THIS BLOB AGAIN!!!

Friss topikok

  • lumi ®: Kedvet kaptam! Holnap leporolom a cheetaht ha jobban leszek:) A blogod meg priceless. hprvndr (2009.03.27. 02:59) Essünk neki!
  • Darekh: @Paladin73: Remek, ezt nem tudtam. Viszont ez jó hír minden szkennelőnek :) (2009.03.25. 10:53) Az alapok II. (Implantok és a többi)

Linkblog

Archívum

HTML

Profession Siteok

2009.03.25. 11:40 | Darekh | Szólj hozzá!

A cosmic signature-ok a fajtájuk szerint besorolhatóak:

Unknown - Lehet wormhole, battle plex (ezek eszkalálódhatnak expedition-é) , a nevesített számozott plexek (nagylóvé), és sok sok drónos szemét is, pl Haunted Yard, Chemical yard. Ezekre nem érdemes pazarolni az időt. Tehát a számozottat és a battle plexeket érdemes megcsinálni csak.

Radar - Hacking site. Ezekhez a Hacking skill kell és egy med slotba szerelhető codebreaker. Érdemes őket megcsinálni, elég jó kis pénz jöhet belőlük, egyébként Blueprinteket és az inventiönhöz szükséges dolgokat dobhatják. Általában szoktak NPC-ék lenni szóval nem érdemes covopsal nekiesni, mivel van egy olyan rossz tulajdonságuk hogy miután nekikezdünk és ha kiugrunk akkor eltűnnek.

Ladar - Harvestelhető gázfelhő. Bányász kariknak lehet érdekes.

Magnetometric - Salvagelhető roncsok, vagy analyzeres dolgok lehetnek benne. Archeologym még nincs így sokat erről nem tudok írni.

Gravimetric - Ugyancsak bányászoknak való hidden beltek, általában drága ércekkel. Tegnap lőtem is egy hulkot az egyik ilyenben : Kill ITT!

A számozott plexek aránylag ritkák, szóval valószínűleg sokat fogunk ezekből a site-okból és a szemétből is találni mielőtt beugrik egy jobb plex. Így érdemes legalább a hackinget tudni, mert viszonylag gyorsan kitanulható és legalább lesz egy kis befolyó pénz a keresés közben.

A bejegyzés trackback címe:

https://explorethedeadspace.blog.hu/api/trackback/id/tr511024416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása