Deep in Dead Space

EvE Online! Exploration, PvP, OMG WTF THIS BLOB AGAIN!!!

Friss topikok

  • lumi ®: Kedvet kaptam! Holnap leporolom a cheetaht ha jobban leszek:) A blogod meg priceless. hprvndr (2009.03.27. 02:59) Essünk neki!
  • Darekh: @Paladin73: Remek, ezt nem tudtam. Viszont ez jó hír minden szkennelőnek :) (2009.03.25. 10:53) Az alapok II. (Implantok és a többi)

Linkblog

Archívum

HTML

Az alapok II. (Implantok és a többi)

2009.03.25. 01:19 | Darekh | 2 komment

Azért raktam ezt külön postba mert valószínűleg kezdő karakterként nem lesz lóvé a szükséges implanokt beszerzésére. Első körben a 6%-os implantok beszerzését ajánlom. Ez piaci áron nagyjából 120M ISK-ba fog kerülni. Ha lvl4 agentezés megy akkor ez nem lesz egy teljesíthetetlen feladat. Hozzátenném, hogy ezek nélkül is meg lehet találni dolgokat csak nehezebb lesz.


Tehát az implantok :

Poteque Pharmaceuticals 'Prospector' PPF-1 (Deviation-re 6% lásd előző post)

Poteque Pharmaceuticals 'Prospector' PPG-1 (Scan időre 6% ugyancsak előző post)

Poteque Pharmaceuticals 'Prospector' PPH-1 (Probe erősségre 6% meglepő, de előző post)

Kezdésnek ezek tökéletesen jók lesznek. Ezen felül jöjjön " a többi "

 

Ugye ha esetleg van covops hajónk akkor érdemes gyártatni/vásárolni bele rigeket : 
 

Gravity Capacitor Upgrade I

Ez is az erősségre fog nekünk bonust adni. Minél több annál jobb.

Ezen felül pedig a Sisters Launcherek és Probeok amik Priceless-ek egy scannernek. Launcherből is kétféle van, probe-bol meg többféle. A Sisters Launcherek 5% bonust adnak az erősségre, ugye minél több annál jobb így mindenféleképpen be kell szerezni egyet. A probe-ok pedig a sima T1-es probehoz képest 10%-al erősebbek így ezekből sem árt ha van sisters.

Mindent összefoglalva körülbelül 90-es probe erősség felett (Charge info fitting panelben ingame) nagyjából mindent meg lehet találni ami sig a játékban. Hajóknál más tészta ott még nem jöttem rá a logikára. De a lényeg kb. az, hogy minél több kapu mögött van, annál nehezebb megtalálni. Nem számít, hogy hány kapu mögött vannak ugyanolyan könnyen megtalálhatóak a küldiző emberek mintha csak állomás alatt ülne (Thx az infot Paladin73-nak) és van egy olyan érzésem, hogy hamarosan nerfelni fogja a CCP de hát ne legyen igazam. Yo!

A bejegyzés trackback címe:

https://explorethedeadspace.blog.hu/api/trackback/id/tr261023879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paladin73 2009.03.25. 08:10:16

Az új rendszerben már nem véd a deadspace a kiszkennelés ellen, szóval ugyanolyan nehéz küldiző hajót megtalálni, mint bármilyen másikat.

Darekh 2009.03.25. 10:53:35

@Paladin73:

Remek, ezt nem tudtam. Viszont ez jó hír minden szkennelőnek :)
süti beállítások módosítása