Deep in Dead Space

EvE Online! Exploration, PvP, OMG WTF THIS BLOB AGAIN!!!

Friss topikok

  • lumi ®: Kedvet kaptam! Holnap leporolom a cheetaht ha jobban leszek:) A blogod meg priceless. hprvndr (2009.03.27. 02:59) Essünk neki!
  • Darekh: @Paladin73: Remek, ezt nem tudtam. Viszont ez jó hír minden szkennelőnek :) (2009.03.25. 10:53) Az alapok II. (Implantok és a többi)

Linkblog

Archívum

HTML

Az alapok

2009.03.24. 23:56 | Darekh | Szólj hozzá!

Elsődleges dologként azt hiszem kötelességem, a játékban lévő scannelési metódusról írni (fú de rohadt komolyan hangzik ez a mondat.)

Szóval aki scannelésre adja a fejét, legyen akár az PvE vagy PvP a következő skillekre lesz szüksége :
 

- Astrometrics (Alap skill, probe-k számát növeli és a többi skillhez való hozzáférést, lvl4-re kell!)

- Astrometrics Acquistion(A scan lefutási időre ad százalékos csökkenést, sokan mondják, hogy nem számít az új kiegben (Apocrypha) az idő. Ezzel vitatkoznék mivel a csatolt, ALAP videóban is látszik majd, hogy változtatni kell a probe-ok scannelési távolságát, hogy pontosabb értéket kapjunk azaz több scant kell lefuttatni egymás után, hogy megkapjuk a célpont helyét. Namost megintcsak PvE-ben a sig nem fog mozogni tehát csak időt nyerünk vele, viszont PvP-ben lehet ezen bukjuk a dolgot és közben a célpontunk elwarpol az adott helyéről. Tehát maximálisan javaslom a lvl4-re való kitolását minél hamarabb.

- Astrometrics Pinpointing (Deviation csökkenésére ad százalékot, azaz távolságban közelebb fog dobni a célponthoz, ahogy én látom ez csak PvP scannelésnél számít mivel PvE-ben a warp gate-k behúznak magukhoz)

- Astrometrics Rangefinding (Scan erősségre ad 10%-ot szintenként ergo hamarabb meglesz a delikvens avagy a sig.  Lvl4 kötelező, főleg ha nem covopsal scannelünk)

- És a: Covert Ops ami bónuszt ad az erősségre, viszont az Astrometrics Acquistion legalább lvl 4-re törénő felhúzásával akár Recon osztályú hajóval is kényelmesen scannelhetünk ellenséges hajókat, Covert opsban való scannelés természetesen sokat segít, viszont egy szóló recon aki küldizőket akar megfogni nem valószínű, hogy cipelni fog magával egy covopsot is.
Kivétel Unie :D )

Most pedig jöjjön egy videó ami tökéletesen bemutatja a jelenlegi scannelést. (Nem én készítettem, youtube link lesz) Enjoy! Yo!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://explorethedeadspace.blog.hu/api/trackback/id/tr361023806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása