Deep in Dead Space

EvE Online! Exploration, PvP, OMG WTF THIS BLOB AGAIN!!!

Friss topikok

  • lumi ®: Kedvet kaptam! Holnap leporolom a cheetaht ha jobban leszek:) A blogod meg priceless. hprvndr (2009.03.27. 02:59) Essünk neki!
  • Darekh: @Paladin73: Remek, ezt nem tudtam. Viszont ez jó hír minden szkennelőnek :) (2009.03.25. 10:53) Az alapok II. (Implantok és a többi)

Linkblog

Archívum

HTML

Essünk neki!

2009.03.25. 11:26 | Darekh | 1 komment

Na megvan a hajónk, a skilljeink, betáraztunk a sisters launcherbe akkor induljunk el szkennelni. Na de hol lehet zsíros lootot találni gondolkodik el egyből a kezdő kincsvadász. A válasz erre az, hogy egy kis mázlid ha van, teljesen mindegy hova mész.

Először is ajánlom ezt a térképet, rendkívül nagy segítség:

http://ombeve.co.uk/Eve_Regions.pdf

A térképen érdemes megnézni, hogy melyik NPC frakció uralja az adott területet, mert ebből tudunk következtetni arra, hogy milyen complexek lesznek.

Annyit érdemes tudni hogy például Sansha 3/10-es plexek domain high sec-ben vannak. Ezekből Centii A-Type dolgok esnek, és könnyű megcsinálni őket. Két pocketes és csak fregattok vannak bennük, igaz azokból sok. A második pocketben az officer dobja a lootot. A small repper nagyjából 80 milla és ezeket egy cruiserrel ki lehet lőni tehát kezdőknek ideális. Nem beszélve arról, hogy attól sem kell tartanod, hogy lelőnek a kalózok.

Blood Raiders-es területen low sec-ben és néha 0.5 körül szokott lenni a Mul-Zatah monastery. Ez egy 4/10-es Blood plex ide már bemehetünk BC-vel is. Kétkapus plex az első felében elég lepuffantani a hajókat és ugrani át a következő pocketbe. Amiért jöttünk az a Blood Raider Chapel-ben lesz. Beugrásnál be fog aggrózni a sentry a chapel körül és webelnek is rendesen, szóval érdemes lelövöldözni egy részét legalább az NPC-knek és a sentryknek. Fontos, hogy ne a chapel-el kezdjük mert szarráwebelve és lenosolva annyira nem szép az élet, főleg egy aktív tankos hajónál. A lényeg, hogy a chapel elpukkanása után lévő konténerben lesz a cucc ami lehet 10 millás szemét vagy 200 millás energized adaptive nano membrane is.

Caldari területen Guristas 4/10-ek találtam. Itt is jellemzően 0.5 és az alatt.  Hasonló a Blood plexhez csak itt nem nosolnak hanem jammelnek. Az épület neve nem ugrik be amiben van a loot de a második pocketben lévő épület amit védenek nagy bőszen, tartalmazza a szemetet vagy a 700 millás medium shield boostert. Szerintem könyebb mint a bloodos, bár lehet azért mert engem nem zavart a jamming a drónjaim dolgoztak. Egyébként caldari űrben nem szeretek scannelni, egyszerűen túl sokan vannak ott.


Aztán vannak már a keményebbek 6/10. Tegnap volt szerencsém egy Crimson Hand Supply Depot-hoz. Ketten csináltuk egy cimborámmal, én Dominixben ő Ishtar-ban és hát eléggé piece of cake volt így. Szóval egyedül is simán lenyomható egy BS-el de a BS tank kell mert az utolsó pocketben darálnak rendesen. 5 pocketes, ebből a Supply sector opcionális (nem dob lootot, kihagyható). Ahogy haladunk befelé egyre több sentry és hajó ergo nő a dps amit tankolni kell, utolsó szoba előtt lesz egy Sentinel nevű battlestation ami azért vicces mert 50-60 km-en kívül kell lenni ha le akarjuk lőni amúgy kb. sebezhetetlen. Ami a jó dolog, hogy őt is ki lehet hagyni és simán el lehet jumpolni mellete. Amúgy cruise missile-eket ereget és elég szépen sebez. Az utolsó pocket a command sector. Van 14 sentry egy rakat BS és egy 5 millás Crimson Lord nevű BS. Ő lesz a mi emberünk. Durrantsuk el a sentryket amik 30km-en belül vannak mivel ennyi a rangeük csak, így a távolban lévőkkel nem kell foglalkozni. A BS-ek bejönnek 40-44 km-re. Meg van egy két cruise sentry érdemes lelőni azokat is. A Crimson Lord tankol elég szépen miután pukkant Corpum A-Type lootot dob. Nekünk jelen esetben a játék második legjobb EANM-je volt. Meta 13-as piaci áron olyan 800 misit érő plating. Megérte! :)

 

Angel/Serpentis és a gallente/matar területeken működő plexekről sajna sokat nem tudok mivel Isten szavát követve lesújtottam párszor a gallente kutyákra és a megtévelyedett rabszolgákra akiknek a felkelését hamarosan leverjük és újra visszatérhetnek Amarr gazdáikhoz. :) Így ha esetleg valaki dobna pár infót szívesen kipostolom.

Yo!

A bejegyzés trackback címe:

https://explorethedeadspace.blog.hu/api/trackback/id/tr621024380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lumi ® 2009.03.27. 02:59:32

Kedvet kaptam!
Holnap leporolom a cheetaht ha jobban leszek:)
A blogod meg priceless.
hprvndr
süti beállítások módosítása